Ons teamMaak kennis met het team van VIZZION.
Alleen met een groot team bevlogen projectmanagers (en -medewerkers) kunnen we ons werk doen. Samen zetten we de schouders eronder om een project in korte tijd of juist met erg veel aandacht voor de menselijke maat uit te voeren. VIZZION. bestaat uit een groot netwerk ervaren krachten.
Samen maken we de wereld een beetje mooier. Door sociale en maatschappelijke initiatieven op professionele wijze te organiseren. Het allerbelangrijkste is dat jouw gasten, de deelnemers van jouw activiteit, bezoekers van jouw event of de ontvangers van jouw boodschap zich welkom en erkend voelen.
Image

Lynn van den Berg

Image

Robin van der Straten

Image

Martine van der Linden

Image

Tjalina Nijholt

Image

Claudia van der Made

Image

Jort Klarenbeek

Image

Meryem Kumas

Image

Mattijs Huisman

Image

Marianne Dijkshoorn

Image

Mila Woudenberg

Image

Kelly van den Bosch

Image

Rebecca Boer

Image

Ans Spijkerman

Image

Willemien Simonsz

Image

Yasemine Yuksel

Image

Nadia Dekker

Image
“Mijn ervaring op het gebied van eventmanagement combineer ik met mijn drive om mensen op maatschappelijk vlak te helpen en te ondersteunen. Het is fantastisch dat deze twee passies bij VIZZION. samenkomen. Al mijn collega’s hebben een gouden hart én weten van aanpakken.”

Lynn van den Berg

Image
“Om een groot project – bijvoorbeeld het opzetten van een noodopvang of het organiseren van een live event – succesvol uit te voeren, is een professionele kijk op organiseren, structureren en communiceren nodig. Wij helpen je graag.”

Robin van der Straten

Image
Image

Join the team

Werken bij VIZZION.
Wil jij ook meewerken aan enerverende, mooie en belangrijke projecten? Samen werken met een sterk en hecht team? Kom eens langs!
Neem contact op