Diensten

Projectmanagement met sociale impact
Crisisorganisatie, communicatie voor sociale projecten én initiatieven die georganiseerd worden rondom een bepaald maatschappelijk thema: in Nederland zetten duizenden organisaties zich in om sociale impact te maken. VIZZION. draagt een steentje bij.
Plan een afspraak
01

Crisisorganisatie

Snel schakelen en opschalen bij calamiteiten.
Lees meer
02

Live communicatie

Voor events met een boodschap.
Lees meer
03

Thema initiatieven

Om jouw sociale impact te vergroten.
Lees meer
04

Video verhalen

Jouw verhaal helder in beeld.
Lees meer

Onze aanpak

Waarom we doen wat we doen.
Image
Bij VIZZION. helpen we organisaties om het verschil te maken. Met professionele project- en eventmanagers die veel aandacht voor de sociale en maatschappelijke ambities van jouw project of event hebben. Dat betekent ‘best of both worlds’: de ‘aanpakkersmentaliteit’ van een commerciële projectmanager én het warme hart van een social worker.
Plan een afspraak

01

Crisisorganisatie
Van het verzorgen van een warm welkom voor vluchtelingen tot het samenstellen van crisisteam dat in een mum van tijd klaar staat en de eerste voorzieningen heeft geregeld. VIZZION. helpt gemeenten en maatschappelijke organisaties bij het opzetten en het uitvoeren van (crisis- of nood)projecten. VIZZION. schakelt snel en weet op te schalen bij calamiteiten.
Plan een afspraak

02

Live communicatie
Organiseer jij een benefietactie, sponsoravond, lichtjesroute, stille tocht, congres over een maatschappelijk thema, fondsenwerving of een ander type event met sociaal karakter? Onze bevlogen eventmanagers staan voor je klaar.
Plan een afspraak

03

Thema initiatieven
Om een stad of dorp leefbaar, inclusief en veilig te houden, worden er veel initiatieven georganiseerd rondom thema’s als eenzaamheid, duurzaamheid, armoede, vitaliteit en participatie. VIZZION. helpt om de sociale impact van deze initiatieven te vergroten.
Plan een afspraak

04

Video verhalen
VIZZION. helpt graag met het vertalen van jouw boodschap in een helder en professioneel videoverhaal of instructievideo. We maken portretten van mensen die een podium verdienen (videoportret) tot instructievideo’s waarin we de actuele (huis)regels voor veiligheid in een ziekenhuis (animatie) uitleggen.
Plan een afspraak
Image

Evenementen

Die we georganiseerd hebben.
Image
27 oktober 2022
Training

Training Oekraïense cultuur

Speciaal naar vraag ontwikkeld een interactieve training omtrent de Oekraïense cultuur. De training is op maat gemaakt en volledig ingericht naar de behoefte en vraag van de medewerkers en de gemeente. Het doel is om een dialoog aan te gaan met uw medewerkers en eventuele aannames en vragen weg te nemen, en het bieden van 'tools'.
Image
Crisisorganisatie

Noodopvang Gorinchem

Het creëren van een veilige en hartelijke omgeving was en is ons doel als team. De mensen die we tot nu toe hebben mogen opvangen, hebben verschrikkelijke dingen meegemaakt. Dit kunnen we niet wegnemen, maar het bieden van een lichtpuntje maakt de rol die we mogen vervullen heel bijzonder. VIZZION. verzorgd het volledige locatiemanagement voor de noodopvang in Gorinchem.
Image
16 november 2022
Klantendag

Klantendag zorginstelling

Klantendag voor een zorginstelling, alle bezoekers hadden hetzelfde doel: de best mogelijke zorg! Hierom stond verbinding en een goed inhoudelijk programma centraal tijdens deze dag, met de kernwoorden: sprekend, inspirerend en dynamisch.

Samenwerken?

Wil je weten of VIZZION. jouw organisatie of team kan ondersteunen bij het organiseren van events, het samenbrengen van initiatieven, het vertellen van jullie verhaal of bij crisisorganisatie? Samen maken we maatschappelijke impact.
Kom in contact met ons team!