Visie van VIZZION.

Hart & hoofd
VIZZION. combineert ‘best of both worlds’: organisatorische slagkracht én aandacht voor mens en maatschappij.
Plan een afspraak
Image
Image

Hier staan wij voor.

Wij geloven dat we met een warme aanpak, een goede samenwerking en gestructureerde aanpak het verschil kunnen maken voor jouw project. Bij VIZZION. gaan een aanpakkersmentaliteit en een gastvrij karakter hand in hand.
Image

Samen impact maken.

Maatschappelijke organisaties ondersteunen bij het opzetten van projecten. Dát is de missie van VIZZION. Geen uitdaging is te groot. Wij ontzorgen, structureren én zorgen voor heldere communicatie. Onze aanpak kenmerkt zich door warmte, betrokkenheid en doorzettingsvermogen.

De wereld een beetje mooier – of menselijker – maken: daar komt onze ‘hands-on’ mentaliteit goed van pas.

Image
Image
Image

Hands- on meets hart.

Bij VIZZION. werkt een team bevlogen en gepassioneerde mensen aan projecten waar mensen centraal staan. Waar moet je dan aan denken? We worden ingehuurd om te ondersteunen bij het opzetten én runnen van een nood- of crisisopvang, bij het organiseren van een lichtjestocht of bij het samenbrengen van allerlei initiatieven rondom thema’s, zoals eenzaamheid, toegankelijkheid, leefbaarheid, community building, inclusie, duurzaamheid, participatie,  buurtinitiatieven en samenkomsten.

Dit zijn onze kernwaarden

VIZZION. is ontstaan vanuit een enorme passie voor organiseren én de drive om overheidsinstellingen, stichtingen en organisaties met een sociaal karakter te ondersteunen.
01

Ontzorgen

‘No limits’ is ons motto. We gaan tot het gaatje om van jouw project of event een succes te maken. VIZZION. kiest daarbij voor een warme, hartelijke en sociale werkwijze.
02

Structureren

Alle teamleden hebben een goedgevulde rugzak aan ervaring. We brengen structuur waar nodig, maar hebben altijd oog voor de menselijke maat.
03

Warme aanpak

‘Tijd voor een bakkie’ of ‘Hoe gaat het met jóu?’ De verbinde factor binnen het team van VIZZION.? Dat is onze warme aanpak: ongeacht hoe heet het ons onder de voeten wordt.
04

Duidelijke communicatie

Wollig? Nooit van gehoord. We kiezen voor heldere communicatie: richting onze opdrachtgevers, voor jouw project én met elkaar.
05

Betrokkenheid

We zijn jouw rots in de branding. Punt. Onze mensen gaan door totdat we bij jou én bij onszelf een glimlach op het gezicht hebben getoverd.